Universiteit Leiden

nl en

Nieuwsbrief + brochure BADGES

Hoewel de erfgoedsector een groot aandeel heeft in het verhaal van levenslang leren, is deze vorm van leren niet altijd zichtbaar en wordt er niet altijd waarde aan gegeven. Daarom werd het nieuwe Erasmus+ project BADGES ontwikkeld.

Badges zijn online representaties van verwezenlijkingen op het vlak van leren, wat resulteert in een betere visualisering van het leren en ontwikkelen van competenties. Hiermee zal de erfgoedsector bijdragen aan een leercultuur en aan persoonlijke en sociale ontwikkeling van bezoekers. In samenwerking met de verschillende partners wordt een platform voor het uitreiken van elektronische badges ontwikkeld. Deze badges zorgen voor visueel bewijs en validatie van de informeel verworven competenties.
Lees meer in de nieuwsbrief en de brochure van BADGES.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.