E-zine over landelijk onderzoeksprogramma Digitale Samenleving

De veertien Nederlandse universiteiten hebben een digitaal magazine uitgebracht waarin de onderzoekers van het programma Digitale Samenleving in tekst en beeld uitleg geven over dit gezamenlijke onderzoek.

Onderzoeksprogramma Digitale Samenleving

Digitalisering verandert bijna elk aspect van de samenleving. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Daarom hebben de veertien Nederlandse universiteiten de krachten gebundeld in het onderzoeksprogramma Digitale Samenleving.

Digital Society Conference

Op de eerste Digital Society Conference, die plaatsvond op 27 november 2018, zijn meer dan driehonderd deelnemers aan de slag gegaan met de maatschappelijke uitdagingen van digitalisering, om beter te kunnen inschatten waarvoor vernieuwend onderzoek nodig is. Ter gelegenheid van deze conferentie hebben de organisatoren ook het digitale magazine over het onderzoeksprogramma Digitale Samenleving gepubliceerd.

Lees en bekijk het e-zine hier.