Universiteit Leiden

nl en

Eeuwige jeugd

De generatie die nu geboren wordt, heeft een grote kans om honderd jaar te worden. Dan is het wel zo handig om die jaren zo vitaal mogelijk door te komen.

Dr. David van Bodegom ontdekte dat Ghanezen op leeftijd gezonder zijn dan ouderen in Nederland. Wat zijn de verschillen en hoe kunnen wij hiervan leren als we zelf vitaler oud willen worden? Deze vragen -en meer- beantwoordt Van Bodegom in zijn college voor de Universiteit van Nederland: 'Wat kunnen Ghanezen ons leren over gezond ouder worden?'

Bekijk het college

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Bij de Universiteit van Nederland geven Nederlandse topwetenschappers gratis college op internet. Elke week word je verrast door inspirerende sprekers die jou laten kennismaken met de wetenschap achter boeiende vragen.

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie