Universiteit Leiden

nl en

Kluitersprijs voor excellente studenten Intelligence Studies

Achttien studenten die excellente resultaten behaalden tijdens de minor Intelligence Studies ontvingen dit jaar de Kluitersprijs.

De achttien studenten haalden voor één of meerdere vakken van de minor een 9 of hoger. Als prijs ontvingen de studenten het boek De Nederlandse inlichtingen- en veiligheidsdiensten van Frans Kluiters. De volgende studenten ontvingen de prijs: Meg Williams, Zeynep Egeli, Jelle Knottnerus, Marianne Reddingius, Magnus Skår, Niels Veldhoen, Nina Polastri, Sjoerd Timmermans, Pieter Bakker, Pascal van Lingen, Sheryl Rense, Sander Winkel, Julia van Heesewijk, Tom Klunder, Fabian de Koning, Jochem Scheepers, Stefanos Skafidas en Wouter Straver.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.