Universiteit Leiden

nl en

Drie studenten van het Instituut voor Immigratierecht publiceren blog over de vluchtelingencrisis

Drie masterstudenten van het Instituut voor Immigratierecht – Nick Perre, Myrthe de Vries en Hannah Richards – hebben samen met Mariana Gkliati een blog geschreven. In de blog bespreken ze het concept ‘vluchtelingencrisis’, wat wordt vergeleken met andere sociaaleconomische concepten.

Het blog heeft als titel: ‘Refugee Crisis: three perspectives on the makings of a crisis’ en komt voort uit het vak Migration Law and Policy in the EU, dat het Instituut voor Immigratierecht verzorgd in Master European Studies. De blog is gepubliceerd op de RLI blog on Refugee Law and Forced Migration.

Zie hier de volledige tekst van het blog.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.