Universiteit Leiden

nl en

Vincent Icke op reis met Einstein

'Reisbureau Einstein' heet het nieuwste boek van Vincent Icke. De emeritus hoogleraar Theoretische sterrenkunde beschrijft wat we gaan ontdekken als we in de toekomst met snelle ruimteschepen diep het heelal in kunnen reizen, en hoe Einstein ons leerde te reizen naar zulke bestemmingen.

 Reisbureau Einstein gaat over de mogelijkheid leven buiten onze planeet te vinden. Hoe dat zou kunnen: reizen wij, en hoe dan? En hoe zou dat leven er uit zien, is het kwaad of goed? Hoe ver kunnen wij reizen en hoe zit het dan met tijd? Hoe treffen we de Aarde aan bij terugkeer?

Reisbureau Einstein
Vincent Icke
ISBN: 9789044633498

Taal: Nederlands
Uitgever: Prometheus
Aantal paginas: 256
Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.