Universiteit Leiden

nl en

Uitnodiging afscheid FJR-leerstoel Jeugdstrafrecht

Op 30 november a.s. neemt prof. mr. Isabeth Mijnarends afscheid als bijzonder hoogleraar Jeugdstrafrecht op de FJR-leerstoel. En daarvoor organiseren de afdeling Jeugdrecht van de Universiteit Leiden en de Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht een studiemiddag op 30 november 2017. Wij willen u bijzonder graag uitnodigen om dit met ons te vieren.

U bent vanaf 13.00 uur van harte welkom in het Kamerlingh Onnes Gebouw aan de Steenschuur 25 te Leiden. In de bijlage vindt u het inhoudelijke programma. Dit programma zal om 16.30 uur worden afgesloten met een borrel.

De studiemiddag is voor iedereen gratis toegankelijk. Aanmelden graag via dit digitale formulier.

Voor de advocatuur geldt artikel 2 van de Verordening. De behaalde punten dienen door de advocaat zelf op het CCV-formulier te worden aangetekend. U ontvangt een certificaat van deelname waarop het aantal PO punten is vermeld, 1 PO Juridisch en 1 PO Vaardigheid.

We zien uit naar uw komst!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.