Universiteit Leiden

nl en

Nieuw op de Campus Den Haag: StepTalks

De Spaanse Trap in het Wijnhavengebouw wordt de plaats voor een nieuwe reeks lezingen, presentaties en debatten: de StepTalks.

Alle studierichtingen en instituten binnen de Campus kunnen het initiatief nemen voor een StepTalk, zodat studenten en staf uit het hele scala aan studies op de Haagse Campus zich aangesproken voelen.  Sprekers kunnen zowel intern zijn als extern. De StepTalks zullen inspirerend, afwisselend en relevant zijn en op een regelmatige basis plaatsvinden. Kijk op de aankondigingsschermen in de hallen en let op een van deze logo’s!

 

In de agenda vind je een overzicht van de StepTalks.

De eerste StepTalk was op maandag 16 oktober 2017, DuurzaamheidsDialoog: Eten van de Toekomst.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.