Universiteit Leiden

nl en

Introductieweek eerstejaarsstudenten

Van 4 t/m 8 september vindt de introductieweek van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid plaats. In deze week worden er allerlei activiteiten georganiseerd om de eerstejaarsstudenten kennis te laten maken met het recht en de criminologie.

Zo is er een:

  • introductiecollege
  • taalvoordracht van Wim Daniëls
  • interactieve gastlezing over strafzaken en de media
  • filmvoorstelling met toelichting en discussie en een drankje na afloop

Vanwege het grote aantal studenten worden alle programmaonderdelen tweemaal gedraaid. Kijk op het programmavel om te zien wanneer jouw groep waar verwacht wordt (tijden zijn stipt, géén Leids kwartiertje). Vergeet niet dat het onderwijs deze week ook van start gaat: de eerste 3 LLP-bijeenkomsten vinden deze week plaats (zie Tutorgroepenrooster voor de tijden). 

LET OP: voor alle onderdelen in de introductieweek geldt, net als uiteraard voor de LLP-bijeenkomsten, een aanwezigheidsplicht.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.