Universiteit Leiden

nl en

El Cid Faculteitenochtend Rechtsgeleerdheid

Bijna zevenhonderd aankomende eerstejaarsstudenten bezochten op dinsdag 15 augustus hun nieuwe faculteit. Zij werden welkom geheten door de opleidingsdirecteur, assessor en voorzitters van JSV Grotius en CoDe.

Zij kregen een informatiepakket met rooster persoonlijk van hun tutor uitgereikt. Ook bezochten ze de informatiemarkt, waar de vijf grote studieverenigingen: Grotius, Code, BNSL, ELSA, PNO met groot enthousiasme stonden te werven in mooi versierde marktkraampjes. Het lunchcollege werd gegeven door hoogleraar sanctierecht en straftoemeting Pauline Schuyt. De fotoshoot in toga maakte het programma compleet. Op Snapchat verscheen een story van de geslaagde ochtend.

Snapchat story: El CID Faculteitendag 2017

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.