Universiteit Leiden

nl en

Verslag Max Rood Pleitwedstrijd

Vrijdag 23 juni heeft de derde editie van de Max Rood Pleitwedstrijd plaatsgevonden. Het door de Afdeling Sociaal Recht en studievereniging Sine Labore Nihil tezamen georganiseerde evenement was een enorm succes.

Zeven teams uit zeven steden bepleitten met passie en groots enthousiasme hun standpunten, waarbij zij allen een zeer hoog niveau lieten zien. Na Amsterdam twee jaar geleden en Leiden vorig jaar was het dit jaar team Utrecht dat, onder toeziend oog van zes rechters, de Max Rood wisselbokaal uiteindelijk omhoog mocht houden. 

De organisatie wil graag de rechters, de contactpersonen, de begeleiding en bovenal de deelnemers bedanken voor hun geweldige enthousiasme. Tot volgend jaar!

Studievereniging Sine Labore Nihil

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.