Universiteit Leiden

nl en

Planontwikkeling Arsenaal start deze zomer

Na het P.J. Veth-gebouw is het Arsenaal het tweede gebouw dat binnen het project Humanities Campus onder handen wordt genomen. Door de verhuizing van de East Asian Library in het voorjaar van 2017 naar de ruimte in de nieuwe dakopbouw van de UB (Asian Library), komt een grote ruimte in het Arsenaal vrij voor de Faculteit Geesteswetenschappen.

Arsenaal
Arsenaal

Van bibilotheekruimte naar ...?

Voordat de faculteit die ruimte in gebruik kan nemen, is een verbouwing nodig. Deze zomer gaat de faculteit samen met Vastgoed de plannen hiervoor ontwikkelen. Het Arsenaal is een gemeentelijk monument en zal daarom alleen aan de binnenzijde kunnen worden verbouwd. 

Zodra er meer duidelijkheid is over de bestemming van de ruimte die vrij komt en de plannen voor verbouwing, volgt een update. 

Contactpersoon voor dit project binnen Geesteswetenschappen is Claudia Schaap van de afdeling Informatisering en Facilitaire Zaken: c.schaap@hum.leidenuniv.nl / 071-5275937

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.