Universiteit Leiden

nl en

Onderdoorgang P.J.-Vethgebouw bijna afgerond

Een essentieel onderdeel van het vernieuwde P.J. Veth-gebouw is bijna gereed: de laatste boorwerkzaamheden aan de onderdoorgang bij het gebouw zijn begonnen.

Via de Nonnensteeg

De onderdoorgang maakt het mogelijk om via de Nonnensteeg naar de hoofdentree van het P.J. Veth-gebouw te lopen. De Nonnensteeg biedt plaats om fietsen te stallen, zodat onder het gebouw door naar de ingang kan worden gewandeld.

Singelroute

De onderdoorgang maakt deel uit van de Singelroute. Vlakbij de Singel loop je langs de Hortus naar het Lipsius toe. De wandeling door de gang geeft een goed zicht op de constructie van het gebouw, en midden in de gang is een opening waardoor de gracht is te zien.

Lees meer over de verbouwing van het P.J. Veth-gebouw op de website van de Humanities Campus.  

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.