Universiteit Leiden

nl en

Leidraad zoekt bijzondere verhalen

Heeft u een bijzondere herinnering aan een specifieke locatie in Leiden of maakte u tijdens uw studietijd deel uit van een memorabele groep? Dan zoeken we u!

Voor een aantal rubrieken in Leidraad zoeken we alumni die graag hun verhaal met mede-alumni willen delen.  

Herinneringen aan Leidse locaties

Bijna iedere alumnus heeft er wel een: een plek in Leiden (of omgeving) die bij terugdenken aan de studententijd altijd weer voorbij komt en vaak weer even wordt opgezocht bij een bezoek aan deze stad. Voor Leidraad zijn we op zoek naar deze plekken en de bijbehorende herinneringen. Is er een locatie in Leiden die een bijzondere plek in uw hart heeft, bijvoorbeeld omdat u er vaak kwam of omdat u er goede herinneringen aan heeft? We horen het graag!

De groep van …

Een huis, commissie, sportteam, orkest of vaste groep collega’s; er zijn vele soorten groepen waarin studenten zich verzamelen tijdens hun studietijd en die vaak garant staan voor mooie anekdotes. Maakte u deel uit van zo’n groep, heeft u een foto van hoe de groep er destijds uitzag en vertelt u hier graag over? Voor de rubriek ‘de groep van’ zoeken we diverse groepen waar alumni tijdens hun studententijd deel van uitmaakten. 

Suggesties insturen

Wilt u graag een bijdrage leveren aan één van bovenstaande rubrieken of kent u een andere alumnus die we hier volgens u voor zouden moeten benaderen, dan horen we dit graag. Wie weet staat uw herinnering of groep dan in één van de volgende edities van Leidraad. 

U kunt contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar contactleidraad@bb.leidenuniv.nl.
Vermeld in de onderwerpregel alstublieft Leidraad en de rubriek waar het om gaat. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.