Universiteit Leiden

nl en

Grondige interne verbouwing P.J. Veth

Het P.J. Veth gaat grondig verbouwd worden voor de Faculteit der Geesteswetenschappen die daar begin 2017 zal intrekken. Mogelijk wordt de entree, nu nog gelegen aan de Nonnensteeg, verplaatst naar de Hortus-zijde voor een betere verbinding met de rest van het WSD-complex. Dit deelproject is gekoppeld aan het project Toekomst WSD-complex maar het heeft toch een aparte status vanwege de locatie van het gebouw en de snelheid waarmee het voor inhuizing gereed wordt gemaakt.

Het P.J. Veth met de entree aan de Nonnensteeg
Het P.J. Veth met de entree aan de Nonnensteeg
De glas-in-lood ramen, enkele jaren geleden in oude glorie hersteld
De glas-in-lood ramen, enkele jaren geleden in oude glorie hersteld
Het P.J. Veth, gezien vanaf de Hortus botanicus
Het P.J. Veth, gezien vanaf de Hortus botanicus