Universiteit Leiden

nl en

Faculteit W&N viert 500.000e open access publicatie in NARCIS

De Faculteit W&N vierde de 500.000e open access publicatie van NARCIS met alle medewerkers die helpen om de W&N publicaties open access te maken. Tijdens dit evenement werd het belang van open access benadrukt, voor zowel de faculteit als de onderzoekers.

Toegang tot informatie

Het National Academic Research and Collaborations Information System (NARCIS) is dé nationale portal voor wie informatie zoekt over wetenschappers en hun werk. NARCIS biedt toegang tot wetenschappelijke informatie waaronder open access publicaties afkomstig uit de repositories van alle Nederlandse universiteiten.

Lees verder in het Engelse bericht.

Ellie van Rijsewijk-Salman wordt speciaal bedankt voor haar werk
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.