Universiteit Leiden

nl en

Leve de boekhandel!

Op 29 april 2017 vindt voor de eerste keer de Independent Bookstore Day in Nederland plaats. Op die dag vieren we de boekhandel, met speciale uitgaven in gelimiteerde oplagen en unieke optredens van je favoriete auteurs. Onder andere gastschrijver Frank Westerman is een van de ambassadeurs.

Om deze dag in te luiden, wordt er een schrijfwedstrijd gehouden. Schrijf in maximaal 200 woorden een ode aan je favoriete boekwinkel. De prijs? Een jaar lang iedere week een gratis boek! Een vakjury onder leiding van schrijver en journalist Yaël Vinckx kiest de tien beste inzendingen, en het publiek kiest de uiteindelijke winnaar. De deadline is maandag 27 februari.

Meer weten, bijvoorbeeld over het programma of welke schrijvers er komen? Hou de website goed in de gaten.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.