Universiteit Leiden

nl en

Decaan Geert de Snoo opent vernieuwde Plesmanlaan van Bio Science Park

Op vrijdagmiddag 20 januari opende decaan Geert de Snoo het projectgebied OBSP/Plesmanlaan samen met wethouder Robert Strijk, Hans Sturkenboom van de Ondernemersvereniging Verbeekstraat en Harry Flore van de ondernemersvereniging Bio Science Park. Ze openden het gebied symbolisch door een boom te planten.

Nieuwe stadsentree

Wethouder Strijk stelde het projectgebied namens de gemeente officieel open. ‘De nieuwe entree van de stad, als onderdeel van de Leidse Ring Noord, is hiermee een feit’, aldus Strijk. Door de aanleg van een ongelijkvloerse kruising, tunnels voor voetgangers en fietsers en een goede aansluiting op de nabijgelegen wegen kan het verkeer op de Plesmanlaan inmiddels goed doorstromen en is het Bio Science Park beter bereikbaar gemaakt. Hiermee is de basis gelegd voor de verdere gebiedsontwikkeling in het Leiden Bio Science Park.

Wethouder Strijk in gesprek met Sleutelstad

Feestelijke opening

Tijdens de feestelijke opening blikten wethouder Strijk en projectmanager Fred Gonlag terug op het project. Daarna overhandigden ze De Snoo, Sturkenboom en Flore alle drie een schep ter gelegenheid van de succesvolle afsluiting van het project. 

Voor meer informatie: http://www.obsp-leiden.nl/

Header afbeelding: Fotografie Buro JP

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.