Universiteit Leiden

nl en

Shuttledienst BioScience Park stopt

Per 1 februari 2017 stopt de shuttledienst van de Ondernemersvereniging BioScience Park. Reden van dit besluit is dat het aanbod van openbaar vervoer op het park per 11 december 2016 sterk is verbeterd.

Arriva rijdt in de spits met gemiddeld tien bussen per uur over het park van en naar Leiden Centraal Station. Ook het aantal bussen dat stopt op de diverse haltes op de Plesmanlaan en bij het Transferium, is hiermee sterk toegenomen.

Om kennis te maken met het verbeterde openbaar vervoer bieden Leiden Bio Science Park en Arriva de passagiers, die momenteel van de shuttledienst gebruik maken, een gratis proefabonnement aan voor de maand februari 2017. U kunt tot 10 januari 2017 dit gratis proefabonnement eenvoudig aanvragen via de website van Arriva: www.arriva.nl/bspleiden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.