Universiteit Leiden

nl en

Vergroten van het aantal vrouwen in de wiskunde

"Math for all", de derde jaarbijeenkomst van de Nederlandse sectie van European Women in Mathematics EWM-NL, die plaats vond op 30 november, was gewijd aan de scheve verhouding in de percentages mannen en vrouwen in wiskunde instituten. Stéphanie van der Pas, president van de EWM-NL, en Sanne Willems van het Leidse Mathematische Instituut waren co-organisatoren.

Sprekers waren Frank den Hollander (Leiden),  Naomi Ellemers (Utrecht),  Lisanne Rens (CWI),  Corina Brussaard (UvA/NIOZ) en Tomas Brage (Lund). Een uitgebreider verslag is te vinden op de engeltalige site https://www.universiteitleiden.nl/en/news/2016/12/annual-meeting-women-in-mathematics

Voor meer informatie over EWM-NL, bezoek www.ewmnetherlands.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.