Universiteit Leiden

nl en

Esther Keymolen bij Festival van de Gelijkheid

Esther Keymolen, Universitair Docent bij eLaw - Centrum voor Recht en Digitale Technologie, zal op 2 december 2016 plaatsnemen in een panel tijdens het Festival van de Gelijkheid.

“Ligt onze privacy te grabbel?” 

Dat is het uitgangspunt van het gesprek, waarin de grenzen en rechten op het gebied van privacy centraal staan. Inmiddels gebruiken we allemaal Social Media, iedere klik laat een spoor na. Wat je deelt is afhankelijk van je culturele achtergrond; uit de kast komen via Facebook is in Nederland de normaalste zaak van de wereld terwijl dit in bv Rusland totaal anders gezien wordt. Tijdens het festival komt de vraag aan de orde of wij beseffen dat het gebruik Social Media kan leiden tot discriminatie.

Lees hier de aankondiging.

(foto door Tim Leguijt Fotografie)

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.