Universiteit Leiden

nl en

Eerste afstudeerceremonie Master of Laws: Advanced Studies in International children’s Rights

Na een jaar hard werken ontving de allereerste lichting studenten Master of Laws: Advanced Studies in International Children’s Rights hun welverdiende masterdiploma’s op maandag 29 augustus j.l.

In de prachtige Lorentzzaal in het Kamerlingh Onnes Gebouw ontvingen zij uit handen van hun scriptiebegeleider hun masterdiploma. Na deze feestelijke bijeenkomst mochten de afgestudeerde studenten hun handtekening plaatsen in het Zweetkamertje van het Academiegebouw. Alle studenten werden geroemd om hun excellente prestatie, hun bevlogenheid en hun passie voor de rechten van het kind. De middag werd afgesloten met een zonnige boottocht samen met familie en vrienden.

Op de foto v.l.n.r. Daniella Zlotnik (Israël), Marine Mathieu (België), Madalina Barbura (Roemenië), Simine Borner (Frankrijk), Amal Nassar (Jordanië), Juliette Duchesne (Frankrijk) en Chiaki Takenouchi (Japan). Op de foto ontbreekt Kirsten Pearce (Zuid Afrika).
 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.