Universiteit Leiden

nl en

Welkom, aanstaande studenten CA-OS!

Op maandag 5 september aanstaande gaat studiejaar 2016-2017 van start voor de bachelor- en masterstudenten Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie. Wij kijken uit naar de kennismaking met onze nieuwe studenten! En we maken hen graag alvast een beetje wegwijs.

Bachelorstudenten

Welkom, bachelors Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie 2016-2017!

Masterstudenten

Studenten die zijn toegelaten tot de Master Cultural Anthropology and Development Sociology, worden per e-mail geinformeerd over de introductiedag op 5 september 2016 en de excursie op 14 september 2016. Vooruitlopend daarop kunnen zij zich alvast vertrouwd maken met de vakken en de lesroosters:

e-Studiegids MA CA-DS (Engelstalig)

Roosters MS CA-DS (Engelstalig)

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.