Universiteit Leiden

nl en

Digitalisering van het arbeidsrecht

Ben jij al helemaal up-to-date? In een wereld waarin steeds meer digitaal wordt, kan het arbeidsrecht natuurlijk niet achterblijven. Op 29 april 2016 organiseert Sine Labore Nihil een congres dat in het teken staat van de 'Digitalisering van het arbeidsrecht'. Moet deze digitalisering met open armen worden ontvangen of met argusogen worden bekeken?

Geopend wordt met een plenaire lezing door prof. mr. dr. A.R. Houweling, waarna verschillende interessante workshops kunnen worden bijgewoond. Zo kan in workshopronde 1 de workshop van prof. mr. E. Verhulp met het thema ‘Magontslag.nl’ of de workshop van mr. dr. Reiling met het thema ‘De eKantonrechter’ worden gevolgd. In workshopronde 2 kan er vervolgens worden gekozen voor de workshop van mr. P. Pulles met het thema ‘Innovatie van het arbeidsrecht’ of de workshop van mr. J. Meijer en mr. M. Bult met het thema ‘Digitalisering ontslagtaak UWV.’ 

Tussen beide workshoprondes wordt een gratis lunch verzorgd. Een paneldebat vormt vervolgens het sluitstuk van het congres, waarna gezellig kan worden geborreld.

SLN Congresposter 2016 - C18 - Monitor-1


Wil jij alles te weten komen over de ‘Digitalisering van het arbeidsrecht’? Meld je dan vanaf nu aan voor het congres via het inschrijfformulier op de website van SLN. Hier kan je alvast jouw voorkeur voor twee van bovenstaande workshops doorgeven.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.