Universiteit Leiden

nl en

Steunpunten gaan nauwer samenwerken

Een regionaal steunpunt in Leiden, en een Bètasteunpunt in Delft: twee instellingen met eenzelfde functie op hemelsbreed 25 kilometer afstand. Om scholen te ontzien in het maken van een keuze voor één van de twee, gaat het Regionaal Steunpunt Leiden (RSP) hechter samenwerken met het Bètasteunpunt Zuid-Holland.

Door deze samenwerking wordt een lidmaatschap bij het RSP voldoende om ook gebruik te maken van de activiteiten van het Bètasteunpunt Zuid-Holland, en andersom. Hierdoor wordt in één klap de kennis en het aantal activiteiten waar leden gebruik van mogen maken verdubbeld. Beide steunpunten blijven echter naast elkaar bestaan om makkelijk en snel aanspreekbaar te zijn.  Binnenkort wordt meer concrete informatie bekend gemaakt, tot die tijd kan een kijkje genomen worden op de website van het Bètasteunpunt Zuid-Holland.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.