Universiteit Leiden

nl en

Verkeersmaatregelen Prinsjesdag

Dinsdag 15 september is het Prinsjesdag. Om de rijtoer met de Gouden Koets goed te laten verlopen zijn de maandag voorafgaand aan Prinsjesdag en op de dag zelf verschillende wegen in het centrum (deels) afgesloten. Ook geldt in sommige straten een parkeerverbod.

Bezoekers wordt aangeraden niet met de auto naar het centrum te komen en zich goed te informeren over parkeermogelijkheden buiten het centrum of met het openbaar vervoer of met de fiets/te voet naar de binnenstad te komen.

Vanwege de werkzaamheden op het Tournooiveld loopt de route van de Gouden Koets niet zoals te doen gebruikelijk langs de Korte Vijverberg, maar via de Lange Houtstraat. De volledige route loopt van het Noordeinde, de Heulstraat, het Lange Voorhout, de Lange Houtstraat en het Plein naar het Binnenhof.

Meer informatie over de maatregelen, vindt u op de  website van Gemeente Den Haag.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.