Universiteit Leiden

nl en

Bekijk de schoonheid van Leiden in een stop motion video

Elke dag lopen en fietsen er meer dan 20.000 studenten door de smalle straten van Leiden. Wat het een van de levendigste studentensteden van Nederland maakt. Ons videoteam, samengesteld uit enthousiaste studenten, heeft een adembenemende stop motion en timelapse video gemaakt over hun geliefde stad, getiteld The Leiden Experience: Student City.

Elke dag lopen en fietsen er meer dan 20.000 studenten door de smalle straten van Leiden. Wat het een van de levendigste studentensteden van Nederland maakt. Ons videoteam, samengesteld uit enthousiaste studenten, heeft een adembenemende stop motion en timelapse video gemaakt over hun geliefde stad, getiteld The Leiden Experience: Student City.

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.