Universiteit Leiden

nl en

Dr. Gep Eisenloeffel overleden

De Faculteit der Geesteswetenschappen, het Instituut voor Geschiedenis en de Minor Internationaal en Intercultureel Management van de Universiteit Leiden zijn geschokt door het plotselinge overlijden van Dr. Gep Eisenloeffel * 3-12-1958 – ✝ 15-6-2015 Universitair Docent en Coördinator bij de Minor Internationaal en Intercultureel Management.

Wij zullen ons Gep herinneren als een spontaan, bevlogen en karakteristiek docent. Zonder hem zal de Minor Internationaal en Intercultureel Management niet meer hetzelfde zijn. Onze gedachten gaan uit naar Nienke en Katrien. 

Faculteit Geesteswetenschappen 

Universiteit Leiden 

H.W. van den Doel, decaan Faculteit Geesteswetenschappen 

L. de Ligt, wetenschappelijk directeur Instituut voor Geschiedenis 

J. Brinkhuis, W.R. Fontijn, M. van der Gun, L.J. Touwen en B. de Wit, medewerkers Minor Internationaal en Intercultureel Management

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.