Universiteit Leiden

nl en

Simone Buitendijk herbenoemd tot vice-rector

Vice-rector van het College van Bestuur van de Universiteit Leiden, Simone Buitendijk, is herbenoemd door de Raad van Toezicht.

Prof.dr. Simone Buitendijk, vice-rector
Prof.dr. Simone Buitendijk, vice-rector

De Raad van Toezicht heeft besloten om prof.dr. S.E. Buitendijk met ingang van 1 september 2015 voor een tweede termijn van vier jaar te herbenoemen als lid van en vice-rector in het College van Bestuur van de Universiteit Leiden. Voorafgaande aan zijn besluit heeft de Raad van Toezicht de decanen en de Universiteitsraad over zijn voornemen tot herbenoeming gehoord. 'De Raad van Toezicht waardeert de inzet van prof. Buitendijk voor het onderwijs.  Door haar inbreng zijn de onderwerpen kwaliteitszorg en diversiteit goed op de kaart gezet. Daarnaast heeft zij een grote bijdrage geleverd aan het uitbreiden van het honours- en het onlineonderwijs.'

(12 mei 2015)

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.