Universiteit Leiden

nl en

Rapport Duurzame Geesteswetenschappen aangeboden aan minister

Begin mei heeft het Regieorgaan Geesteswetenschappen een rapport vastgesteld waarin de activiteiten rond Duurzame Geesteswetenschappen over 2014 worden geëvalueerd. Daarnaast blikt het rapport vooruit op de financiën van 2016 en de borging van de Geesteswetenschappen in de nabije toekomst. Het eindrapport werd mede namens de Faculteit der Geesteswetenschappen op 1 mei overhandigd aan minister Bussemaker.

Begin mei heeft het Regieorgaan Geesteswetenschappen een rapport vastgesteld waarin de activiteiten rond Duurzame Geesteswetenschappen over 2014 worden geëvalueerd. Daarnaast blikt het rapport vooruit op de financiën van 2016 en de borging van de Geesteswetenschappen in de nabije toekomst.

Het eindrapport werd mede namens de Faculteit der Geesteswetenschappen op 1 mei overhandigd aan minister Bussemaker.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.