Universiteit Leiden

nl en

Stefan Sagel benoemd tot hoogleraar Arbeidsrecht

Sagel, die eerder dit jaar in Leiden promoveerde op een proefschrift over het ontslag op staande voet, slaat met zijn hoogleraarschap een brug tussen wetenschap en praktijk. Hij hoopt daarmee nog betere oplossingen te kunnen bieden voor vraagstukken op het gebied van het arbeidsrecht.

Stefan Sagel is met zijn benoeming per 1 november ook betrokken bij het opzetten en verzorgen van de nieuwe Leidse master arbeidsrecht. Naast zijn hoogleraarschap is en blijft Sagel als partner verbonden aan De Brauw Blackstone Westbroek.

De benoeming vindt plaats in een tijd waarin veel discussie wordt gevoerd over de rol en betekenis van het arbeidsrecht en een fundamentele herziening van het ontslagrecht voor de deur lijkt te staan.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.