Universiteit Leiden

nl en

Ronald Cramer benoemd tot ‘Fellow of IACR

Prof. dr. Cramer (Universiteit Leiden / Centrum Wiskunde & Informatica) is benoemd tot 'Fellow of IACR'. Dit werd op 8 april bekendgemaakt door de internationale vakvereniging IACR, de International Association for Cryptologic Research.

De selectiecommissie prees Prof. dr. Cramer om zijn bijdragen aan de ontwikkeling van de moderne cryptografie. Hij kreeg de titel "for fundamental contributions to cryptography, for sustained educational leadership in cryptography, and for service to the IACR". Cramer is de eerste in Nederland werkzame onderzoeker die deze prestigieuze onderscheiding krijgt. De uitreiking zal plaatsvinden tijdens de 33e CRYPTO-conferentie in augustus 2013 in Santa Barbara in de Verenigde Staten.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.