Universiteit Leiden

nl en

Op carrièrejacht met Remco en Christel

Gemiddeld 71% van de afgestudeerden Geesteswetenschappen vindt binnen twee maanden een goede baan. Toch lijkt het niet altijd even makkelijk om aan die eerste baan te komen. Columnisten Remco en Christel vertellen over de dingen die zij allemaal ondernemen.

Gemiddeld 71% van de afgestudeerden Geesteswetenschappen vindt binnen twee maanden een goede baan. Toch lijkt het niet altijd even makkelijk om aan die eerste baan te komen. Columnisten Remco en Christel vertellen over de dingen die zij allemaal ondernemen.

Remco Bouma

Christel Meijer (26) deed de Bachelor Film- en literatuurwetenschap en studeerde in 2012 af met een Master Literary Studies op zak. Ze vertelt in haar eerste column over de dingen die zij onderneemt ' op zoek naar haar carrière'.

Remco Bouma (29) doet de onderzoeksmaster Latijns-Amerikastudies en loopt momenteel stage bij Nuevo Arco Iris in Bogotá, Colombia. In zijn columns laat hij zien hoe hij zich vanuit zijn masteropleiding voorbereidt op zijn toekomst. Lees zijn eerste column: Stage in Colombia, carrière in Nederland.

Naar aanleiding van elke column zullen stagecoördinator Barbara Sumer en loopbaanadviseur Loes Nordlohne tips geven over welke voorbereiding werkt.

Ga naar het overzicht van alle columns.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.