Universiteit Leiden

nl en

Jong Talent Aanmoedigingsprijzen wiskunde en Kartini Prijs 2008 uitgereikt

Van de gemeenschappelijke bacheloropleiding wiskunde Leiden-Delft vielen Stéphanie van der Pas (Leiden) en Thea Vuik (Delft) in de prijzen. Verder was Wouter Zomervrucht, student wiskunde en informatica in Leiden, een van de winnaars bij de informatica.

Alle prijswinnaars wiskunde met de wiskundigen Rinnooy Kan (voorzitter Hollandsche Maatschappij), Van Dijk, Bakker en Lenstra

Tijdens die middag werd ook de Kartini Prijs uitgereikt voor de beste allochtone vrouwelijke eerstejaarsstudent, deze keer gewonnen door een student wiskunde: Menel Rahrah uit Delft. Het Mathematisch Instituut feliciteert alle vier van harte met de behaalde prijs.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.