Universiteit Leiden

nl en

Stefan de Jong

Advisor Grant Development

Naam
S.P.L. de Jong Ph.D.
Telefoon
+31 715272 2664
E-mail
s.p.l.de.jong@cwts.leidenuniv.nl

Stefan is Grant Advisor bij Luris, het Knowledge Exchange Office van de Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).

Meer informatie over Stefan de Jong

Stefan is contactpersoon voor onderzoeksgebieden in de sociale en geesteswetenschappen.

Het Grant Development Team van expertisecentrum Luris voorziet onderzoekers van Universiteit Leiden van kernachtige en doelgerichte informatie en expertise over onderzoeksfinanciering en relevante (beleids)ontwikkelingen.

Via diverse media, trainingen en persoonlijk advies biedt het team informatie over subsidiemogelijkheden, kennis over beleid en politieke achtergronden, de ontwikkeling van nieuwe financieringsinstrumenten, het evalueren van onderzoeksaanvragen, best practices in het schrijven van onderzoeksaanvragen en ter zake doende voorwaarden (zoals datamanagement en ethiek). Om dit voor elkaar te krijgen, werken we nauw samen met andere afdelingen teneinde andere relevante expertise binnen Universiteit Leiden te ontsluiten.

Het Grant Development team:

  • Informeert onderzoekers en ondersteuners van Universiteit Leiden over onderzoeksfinancieringsmogelijkheden, indieningsprocessen en -ontwikkelingen,
  • Organiseert workshops en trainingen over het verkrijgen van onderzoekfinanciering,
  • Geeft een-op-een-advies over de match tussen de subsidie, de onderzoeker en de onderzoeksideeën,
  • Evalueert onderzoeksaanvragen en coacht onderzoekers bij complexe projecten (waarbij meerdere stakeholders betrokken zijn) tijdens het proces van het vormgeven van de aanvraag,
  • Geeft advies over financieringsstrategieën en verwante ontwikkelingen

Het team stuurt geregeld een nieuwsbrief uit, en voorziet onderzoekers en ondersteuners van informatie via de Luris Internal Research Funding Portal.

Nadere informatie:
http://luris.nl/academics/research-funding
http://luris.nl/about/people#department-grant-development

 

Voorheen

Voor hij bij Luris kwam werken, was Stefan actief als onderzoeker voor het Rathenau Instituut in Den Haag. Zijn onderzoeksveld is valorisatie/kennisbenutting en het evalueren van academisch onderzoek. Hij publiceert in academische en professionale vakbladen en mengt zich in het publieke debat over valorisatie. Daarnaast tweet hij over onderzoeksbeleid, met een specifieke focus op maatschappelijke impact en onderzoeksfinanciering (@Stefan_de_J). Stefans promotieonderzoek gaat over valorisatiebeleid.

 

Advisor Grant Development

  • LURIS
  • Research Development

Werkadres

PLNT
Langegracht 70
2312NV Leiden
Kamernummer A 1.10

Contact

Publicaties

  • ZZP Training en advies organisatie en evaluatie van valorisatie
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.