Universiteit Leiden

nl en

Sarah Coombs

Duale promovendus/gast

Naam
S.K. Coombs
Telefoon
+31 70 800 9589
E-mail
s.k.coombs@fgga.leidenuniv.nl

Sarah Coombs participeert als duale promovendus in het programma van Leiden University Dual PhD Centre The Hague. Werktitel proefschrift: 'Zichtbaarheid: Onderzoek naar de werkelijke impact van toegepast onderzoek: een model om de maatschappelijke impact meten van onderzoek door Hogescholen'.

Meer informatie over Sarah Coombs

Maatschappelijke Impact is het (hoofd)doel dat Hogescholen nastreven met het doen (faciliteren?) van onderzoek. In haar publicatie "Onderzoek met Impact" schetste de Vereniging Hogeschool (VH) duidelijk haar doel om maatschappelijke impact te creƫren door onderzoek door Hogescholen binnen 10 domeinen te concentreren. Het Brancheprotocol Kwaliteitszorg Onderzoek van de VH bevatte een aantal indicatoren die kunnen bijdragen aan de evaluatie van de maatschappelijke impact van onderzoek, maar het protocol bevat geen krachtige indicatoren die een duidelijke evaluatie van de maatschappelijke impact van onderzoek mogelijk maken. Met behulp van de huidige beschikbare onderzoeksresultaten moet het beoogde onderzoek een nieuw model opleveren waarmee hogescholen hun de maatschappelijke impact van toegepast onderzoek kunnen meten en aan hun doelstellingen kunnen voldoen.

Opleiding en werk: Adviseur Research Support bij Saxion. Bachelor of Arts, Religious Studies (Mount Allison University, Sackville, New Brunswick, Canada) & Master in Library and Information Science (University of Western Ontario, London, Ontario, Canada)

Duale promovendus

  • Faculteit der Sociale Wetenschappen
  • CWTS

Duale promovendus/gast

  • Faculteit Governance and Global Affairs
  • Dual PhD Centre

Werkadres

Schouwburgstraat
Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag

Contact

Publicaties

  • Geen relevante nevenwerkzaamheden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.