Universiteit Leiden

nl en

Renée Joosse

Onderwijscoördinator/studieadviseur

Naam
R. Joosse MA
Telefoon
+31 71 527 1691
E-mail
r.joosse@hum.leidenuniv.nl

De studiecoördinator helpt studenten om maximaal profijt te halen uit hun studie, door hen o.a. wegwijs te maken binnen hun programma, in te lichten over procedures en regelingen en oplossingsgericht mee te denken bij studie gerelateerde problemen.

Neem contact op als je vragen hebt. Dit kunnen bijvoorbeeld vragen zijn over: studieplanning, de keuzemogelijkheden binnen het studieprogramma, studiemoeilijkheden, studietwijfels, extra uitdaging, persoonlijke problemen, toelating en studiestaking. Loop niet te lang rond met vragen. Een semester vliegt voorbij.

Studenten kunnen vragen stellen via de e-mail (stuco-ba-kg@hum.leidenuniv.nl ) of kunnen langskomen voor een gesprek. Alles wat je bespreekt met je studiecoördinator blijft vertrouwelijk.

Van 1 februari tot en met 30 april 2020 worden de studieadviestaken voor de opleiding Kunstgeschiedenis waargenomen door Lotte Pet

Renée Joosse ondersteunt in deze periode tijdelijk de onderwijsdirecteur van het Leiden University Centre for the Arts in Society (LUCAS)
Zij is tevens per 1 februari teamleider van de studiecoördinatoren die in maart het verbouwde Arsenaal betrekken.

Aanwezig op

Lotte Pet is aanwezig op maandagmiddag en woensdag.

Inloopspreekuur

De inloopspreekuren op dinsdag en donderdag tussen 11.00 en 12.00 zijn geannuleerd.

Op afspraak

Het is mogelijk een afspraak te plannen met Lotte Pet via deze link. De afspraken vinden plaats in het Huizinga-gebouw, kamer 2.16a.

Onderwijscoördinator/studieadviseur

  • Faculteit der Geesteswetenschappen
  • Onderwijs- en Studentzaken
  • Studieadvies en -coordinatie

Werkadres

Arsenaal
Arsenaalstraat 1
2311 CT Leiden
Kamernummer B0.10

Contact

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.