Universiteit Leiden

nl en

Pascal Neuteboom

Programma-assistent Leiden Leadership Programme

Naam
P. Neuteboom
Telefoon
+31 71 527 6161
E-mail
p.neuteboom@ha.leidenuniv.nl

Pascal Neuteboom is programma-assistent bij het Leiden Leadership Programme (LLP) dat onderdeel is van het aanbod van de Honours Academy voor masterstudenten. Hier verkrijgen studenten kennis en inzicht in verschillende aspecten van leiderschap. Tevens ontwikkelen ze vaardigheden die bijdragen aan hun verdere leiderschapsambities en vormen een normkader aan de hand waarvan gedegen keuzes gemaakt kunnen worden binnen complexe, actuele leiderschapsvraagstukken.

Meer informatie over Pascal Neuteboom

Pascal Neuteboom is sinds november 2022 werkzaam bij de Honours Academy. In haar functie van programma-assistent ondersteunt zij de onderwijscoördinator van het Leiden Leadership Programme (LLP) bij de ontwikkeling van het onderwijs, het bewaken van het onderwijsproces en onderwijs- en studievoorlichting. Daarnaast onderhoudt zij het contact met studenten en coördineert ze onderwijsactiviteiten. 
 
Op persoonlijk vlak vindt Pascal het belangrijk om zichzelf te blijven uitdagen en haar zelfbewustzijn, talenten, sociale vaardigheden en fysieke en mentale gezondheid voortdurend te ontwikkelen. 

Programma-assistent Leiden Leadership Programme

  • Honours Academy
  • HA Leadership Programme

Werkadres

Oude Sterrewacht
Sterrenwachtlaan 11
2311 GW Leiden
Kamernummer A0.03

Contact

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.