Universiteit Leiden

nl en

Pablo Pandocchi

Studentlid Instituutsbestuur / gast

Naam
P. Pandocchi
Telefoon
+31 71 527 2727
E-mail
p.pandocchi@fsw.leidenuniv.nl

Pablo (hij/hem) is een tweedejaars bachelorstudent CADS, oorspronkelijk uit Milaan. Als studentlid van het instituutsbestuur zal hij het studentenperspectief inbrengen tijdens vergaderingen, de verkiezingen voor de opleidingscommissie van september 2023 organiseren en samenwerken met de nieuw gekozen studentleden.

Meer informatie over Pablo Pandocchi

Hij wil proactieve studenten directer betrekken bij het vormgeven van het studieprogramma en er tegelijkertijd voor zorgen dat niemand van dit proces wordt uitgesloten. Voor hem is het meest waardevolle aspect van antropologie dat hij zich realiseert dat de manieren waarop mensen de wereld om hen heen benaderen en begrijpen veel gevarieerder zijn dan je in eerste instantie zou denken.

Hij hoopt in de toekomst onderzoek te kunnen doen naar de politieke praktijken van gedecentraliseerde Italiaanse studentencollectieven. In zijn vrije tijd tekent hij graag, kookt hij met zijn vrienden, maakt hij wandelingen en lange fietstochten naar de zee. Hij staat altijd open voor feedback en suggesties over het studieprogramma: je kunt hem bereiken via e-mail of WhatsApp.

Studentlid Instituutsbestuur / gast

  • Faculteit der Sociale Wetenschappen
  • Culturele Antropologie/ Ontw. Sociologie
  • Geen relevante nevenwerkzaamheden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.