Universiteit Leiden

nl en

Milena Poulina

Management-assistent

Naam
M.M. Poulina
Telefoon
+31 71 527 3368
E-mail
mpoulina@fsw.leidenuniv.nl

Milena Poulina is, naast werkzaamheden binnen het Honours College, sinds 2020 is aangesteld om de nieuwe functie als student community officer inhoud te geven. In nauwe samenspraak met studenten initieert en coƶrdineert Milena (online en on campus) activiteiten ter versterking van Bildung en binding. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de behoefte van studenten om lidmaatschap van de academische community te ervaren en mede vorm te geven, ook in tijden van online onderwijs. De inzet van de community officer is van groot belang om preventief het welzijn van studenten te ondersteunen, en om, daar waar het nodig is, bij te springen.

Voorafgaand aan deze functie heeft Milena jarenlang ervaring opgedaan met projectmatig werken, in complexe organisaties, zowel buiten als binnen de universiteit. Zo stond zij aan de wieg van het Honours Collegetraject Wetenschap & Samenleving van de FSW en heeft deze mede vormgegeven. Het netwerk dat zij inmiddels had opgebouwd binnen de Universiteit Leiden, kwam hierbij zeer goed van pas.

Als student community manager is Milena nauw verbonden met het Honours College, de POPcorner FSW, en de Career Service van de FSW. De komende periode zal zij zich ook bezig houden met duurzame samenwerkingsverbanden van deze student support faciliteiten.

Management-assistent

  • Faculteit der Sociale Wetenschappen
  • Faculteitsbureau
  • Stafbureau

Werkadres

Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden
Kamernummer 5A12

Contact

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.