Universiteit Leiden

nl en

Marieke van Haaren

Coördinator Honours College

Naam
Drs. M.G.P. van Haaren
Telefoon
+31 71 527 6544
E-mail
m.g.p.van.haaren@ha.leidenuniv.nl

Marieke is als Coördinator van het Honours College (HC) verantwoordelijk voor de coördinatie van de universiteitsbrede activiteiten in het Honours College. Ze draagt zorg voor de ontwikkeling van het Honours College, de communicatie en werving en de ondersteuning van de zeven faculteiten bij de organisatie van het HC.

Meer informatie over Marieke van Haaren

Marieke van Haaren (1965) heeft onderwijs als rode draad in haar werk; na communicatiefuncties vervuld te hebben bij het ministerie van OCW, de onderwijsinspectie en een gemeente, is zij nu 16 jaar werkzaam bij de Universiteit Leiden, in diverse functies.

Naast haar brede ervaring in de communicatie, heeft Marieke zich de laatste jaren verder gespecialiseerd in de inhoudelijke en organisatorische kanten van onderwijs, met name op het gebied van onderwijs aan getalenteerde scholieren en studenten. Sinds 2010 is zij als Coördinator van het Honours College (HC) verantwoordelijk voor de coördinatie van de universiteitsbrede activiteiten in het Honours College: de ontwikkeling van het Honours College, de communicatie en werving en de ondersteuning van faculteiten bij de organisatie van het HC. Zij fungeert daarin als ‘spin in het web’ tussen de zeven faculteiten.

Sinds twee jaar is Marieke ook voorzitter van het landelijke netwerk van universitaire honoursprogramma’s, en medevoorzitter van het gezamenlijke netwerk van de honoursprogramma’s van hogescholen en universiteiten.

Projectmanager

  • LURIS
  • PLNT

Werkadres

PLNT
Langegracht 70
2312NV Leiden

Contact

Coördinator Honours College

  • Honours Academy
  • HA Honours College

Werkadres

PLNT
Langegracht 70
2312NV Leiden

Contact

Publicaties

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie