Universiteit Leiden

nl en

Lara Ummels

Kennismakelaar / gast

Naam
Mr. L.G.H. Ummels
Telefoon
+31 71 527 2727
E-mail
l.g.h.ummels@bb.leidenuniv.nl

Lara Ummels is sinds 2018 Kennismakelaar voor Leiden Kennisstad. Zij werkt in opdracht van Universiteit Leiden, Hogeschool Leiden, Gemeente Leiden, mboRijnland en Naturalis Biodiversity Center aan de uitvoering van de vernieuwde samenwerkingsovereenkomst, die deze partijen in 2022 met elkaar zijn aangegaan.

Meer informatie over Lara Ummels

Lara Ummels is sinds 2018 Kennismakelaar voor Leiden Kennisstad. Zij werkt in opdracht van Universiteit Leiden, Hogeschool Leiden, Gemeente Leiden, mboRijnland en Naturalis Biodiversity Center aan de uitvoering van de vernieuwde samenwerkingsovereenkomst, die deze partijen in 2022 met elkaar zijn aangegaan. Met deze overeenkomst nemen zij samen verantwoordelijkheid voor een blijvende inzet op Leiden als KennisstadDaarbij ligt de focus op drie pijlers waar Leiden sterk in is:

  1. Gezondheid & Welzijn
  2. Biodiversiteit & Duurzaamheid
  3. Cultuur & Erfgoed

Inmiddels kent het samenwerkingsverband tientallen projecten, waaronder City Deal Kennis Maken project “Leren met de Stad”, het Leiden Education Fieldlab en het levendig houden van de nalatenschap van Leiden European City of Science 2022. Vele kennispartners, instellingen, ondernemers, bewoners en andere partijen uit de stad zijn bij de diverse projecten aangehaakt. Voor meer informatie zie www.leidenkennisstad.nl. Lara studeerde rechten aan Universiteit Leiden, en heeft een loopbaan van diverse beleids- en managementfuncties bij met name de lokale overheid.

Kennismakelaar / gast

  • Bestuursbureau
  • Strategische Communicatie & Marketing
  • Corporate communicatie

Werkadres

Oude UB
Rapenburg 70
2311 EZ Leiden

Contact

  • Geen relevante nevenwerkzaamheden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.