Universiteit Leiden

nl en

Lara Ummels

Kennismakelaar / gast

Naam
Mr. L.G.H. Ummels
Telefoon
+31 71 527 2727
E-mail
l.g.h.ummels@bb.leidenuniv.nl

Lara Ummels is sinds 2018 Kennismakelaar voor Leiden Kennisstad. Zij werkt in opdracht van Universiteit Leiden, Hogeschool Leiden, Leids Universitair Medisch Centrum en Gemeente Leiden aan de uitvoering van een samenwerkingsovereenkomst, die deze vier partijen in 2017 met elkaar zijn aangegaan.

Meer informatie over Lara Ummels

Lara Ummels is sinds 2018 Kennismakelaar voor Leiden Kennisstad. Zij werkt in opdracht van Universiteit Leiden, Hogeschool Leiden, Leids Universitair Medisch Centrum en Gemeente Leiden aan de uitvoering van een samenwerkingsovereenkomst, die deze vier partijen in 2017 met elkaar zijn aangegaan. Met deze overeenkomst nemen zij samen verantwoordelijkheid voor een blijvende inzet op Leiden als Kennisstad, langs vier hoofdthema’s:

  1. Campusontwikkeling 
  2. Internationalisering 
  3. Versterking verbinding onderwijs&onderzoek
  4. De stad als lab

Inmiddels kent het samenwerkingsverband tientallen projecten, waaronder Leiden European City of Science 2022, het Leiden Education Fieldlab en het City Deal Kennis Maken project “Leren met de Stad”. Vele kennispartners, instellingen, ondernemers, bewoners en andere partijen uit de stad zijn bij de diverse projecten aangehaakt. Voor meer informatie zie www.leidenkennisstad.nl. Lara studeerde rechten aan de universiteit van Leiden, en heeft een loopbaan van diverse beleids- en managementfuncties bij met name de lokale overheid.

Kennismakelaar / gast

  • Bestuursbureau
  • Strategische Communicatie & Marketing
  • Corporate communicatie

Werkadres

Oude UB
Rapenburg 70
2311 EZ Leiden

Contact

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.