Universiteit Leiden

nl en

Karel Roos

Coördinator ICT

Naam
K.J. Roos
Telefoon
+31 71 527 3743
E-mail
kroos@iclon.leidenuniv.nl

Karel Roos is ICT-adviseur/coordinator, informatiemanager en Security Officer (Liso). Zijn expertise ligt bij online samenwerken, Brightspace, video (weblectures en kennisclips), social media en bouwen van Wordpress-sites.

Meer informatie over Karel Roos

ICT&O blog

Karel Roos begon zijn loopbaan als tweedegraadsbevoegd docent voor wiskunde en scheikunde. Na zeven jaar zette hij 13 jaar lang zijn loopbaan voort in volwasseneneducatie en verzorgde hij onder andere gecertificeerd netwerktrainingen voor Microsoft, Novell en Lotus Domino in zowel commerciële als non-profitomgevingen, nationaal en internationaal (Engelstalig).

Daarna was hij gedurende tweeënhalf jaar netwerkdocent aan een ROC en heeft hij een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van competentiegericht onderwijs en ontwikkeling en uitvoering van assessments. Momenteel is hij naast ICT-coördinator/adviseur/ondersteuner ICT werkzaam als informatiemanager en Security Officer (Liso). Zijn expertise ligt bij bij online samenwerken, Brightspace, video, social media en bouwen van Wordpress-sites.

Coördinator ICT

  • ICLON
  • Bedrijfsvoering

Werkadres

Willem Einthoven
Kolffpad 1
2333 BN Leiden
Kamernummer B2.22

Contact

  • Geen relevante nevenwerkzaamheden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.