Universiteit Leiden

nl en

Karel Roos

Coördinator ICT

Naam
K.J. Roos
Telefoon
+31 71 527 3743
E-mail
kroos@iclon.leidenuniv.nl

Karel Roos is ICT- en ICT&O adviseur/coördinator. Zijn expertise ligt bij online samenwerken, Blackboard, web 2.0, video (weblectures en kennisclips), ICT&O tools en social media.

Meer informatie over Karel Roos

ICT&O blog

Karel Roos begon zijn loopbaan als 2e graads bevoegd docent voor wiskunde en scheikunde. Na 7 jaar zette hij 13 jaar lang zijn loopbaan voort in volwasseneneducatie en verzorgde hij onder andere gecertificeerd netwerktrainingen voor Microsoft, Novell en Lotus Domino in zowel commerciële als non-profitomgevingen, nationaal en internationaal (Engelstalig).

Daarna was hij gedurende 2,5 jaar netwerkdocent aan een ROC en heeft hij een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van competentiegericht onderwijs en ontwikkeling en uitvoering van assessments. Momenteel is hij naast adviseur/ondersteuner ICT en ICT&O werkzaam als projectmedeweker E-learning, en ondersteunt hij onder andere de studenten en begeleiders van de lerarenopleiding van het ICLON. Zijn expertise ligt bij bij online samenwerken, Blackboard, web 2.0, video en social media.

Onderwijs

  • Docent wiskunde en informatiekunde lbo en havo
  • Docent Netwerkbeheer mbo (projectonderwijs, competentiegericht onderwijs)
  • Gecertificeerd trainer voor Microsoft, Novell en Lotus Domino
  • Diverse workshops en presentaties rond nieuwe ICT ontwikkelingen

Coördinator ICT

  • ICLON
  • Bedrijfsvoering

Werkadres

Willem Einthoven
Kolffpad 1
2333 BN Leiden
Kamernummer B2.43

Contact

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.