Universiteit Leiden

nl en

Jennifer Schijf

Beleidsmedewerker Honours Academy Onderwijscoördinator Honours Classes

Naam
J.E. Schijf MSc
Telefoon
+31 71 527 6161
E-mail
j.e.schijf@ha.leidenuniv.nl

Jennifer Schijf is werkzaam als beleidsmedewerker bij de Honours Academy. Ze is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, kwaliteitszorg en financiën van nieuwe Honours Classes op zowel bachelor- als masterniveau. Daarnaast adviseert en ondersteunt Jennifer het bestuur van de Honours Academy bij instituutsbrede beleidsontwikkeling, -implementatie en -evaluatie. Voorbeelden van actuele beleidsthema’s zijn diversiteit, maatschappelijke betrokkenheid en honoursonderwijs als proeftuin.

Jennifer werkt op maandag en dinsdag bij de Honours Academy. Op woensdag, donderdag en vrijdag werkt zij aan haar promotieonderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen. Jennifer onderzoekt de ontwikkeling die honoursstudenten doormaken op het gebied van interdisciplinair denken.

Meer informatie over Jennifer Schijf

Jennifer studeerde Sociologie (BSc) en Onderwijskunde (BSc, Research MSc) aan de Universiteit van Amsterdam. Voor zij bij de Universiteit Leiden kwam werken, was zij onder andere werkzaam voor de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO) en als beleidsmedewerker bij de strategische beleidsafdeling van de Universiteit van Amsterdam. Momenteel is Jennifer eveneens als promovenda verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Beleidsmedewerker Honours Academy Onderwijscoördinator Honours Classes

  • Honours Academy

Werkadres

Oude Sterrewacht
Sterrenwachtlaan 11
2311 GW Leiden
Kamernummer A1.08

Contact

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie