Universiteit Leiden

nl en

Jelmar Meester

Promovendus / gast

Naam
J.J. Meester MSc
Telefoon
+31 71 527 2727
E-mail
j.j.meester@law.leidenuniv.nl

Jelmar Meester is sinds augustus 2022 werkzaam bij de Vrije Universiteit Amsterdam als promovendus bij de afdeling Strafrecht en Criminologie.

Meer informatie over Jelmar Meester

Jelmar Meester is sinds augustus 2022 werkzaam bij de Vrije Universiteit Amsterdam als promovendus bij de afdeling Strafrecht en Criminologie. In zijn onderzoek zal hij zich verdiepen in de ontwikkeling van regelovertreding door bedrijven en de toepasbaarheid van levensloopcriminologische theorie├źn en methoden op bedrijven. Het promotieonderzoek is een samenwerking tussen de Vrije Universiteit Amsterdam, Universiteit Leiden en het Nederlands Studiecentrum voor Criminaliteit en Rechtshandhaving (NSCR).

Achtergrond

In 2019 behaalde hij de bachelor Criminologie aan de Universiteit Leiden. In 2022 behaalde hij de master Criminologie en Veiligheidsbeleid en de master Forensische Criminologie (cum laude) aan de Universiteit Leiden. Tijdens zijn master heeft hij tevens het Leiden Leadership Programme gevolgd.  In deze tijd heeft Jelmar onderzoek gedaan met en voor verschillende overheidsinstellingen. Zijn masterscripties gingen over het bestaan van ontwikkelingstrajecten van regelovertreding in de Nederlandse binnenvaart en over de mate van specialisatie in regelovertreding in de Nederlandse binnenvaart
 

Promovendus / gast

  • Faculteit Rechtsgeleerdheid
  • Instituut voor Strafrecht & Criminologie
  • Criminologie
  • Geen relevante nevenwerkzaamheden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.