Esther Habers

Dr. G.E.A. Habers
g.e.a.habers@fsw.leidenuniv.nl

Kort cv

Esther Habers studeerde in 2011 af (cum laude) binnen de Fundamentele en Klinische Bewegingswetenschappen (Research Master) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarna heeft ze een promotietraject afgelegd bij het Kinderbewegingscentrum van het Wilhelmina Ziekenhuis in Utrecht. De titel van haar proefschrift is: “Exercise in action for juvenile dermatomyositis – steps towards understanding” (2015). Sinds december 2014 werkt ze as post-doctoraal onderzoeker en docent bij de afdeling Gezondheids-, Medische en Neuropsychologie van het Instituut Psychologie. Momenteel is zij betrokken als post-doctoraal onderzoeker bij het project: "Lichttherapie bij patiënten met reumatoïde artritis om vermoeidheid en andere symptomen te verbeteren: een gerandomiseerd, gecontroleerd pilot onderzoek". Ze is ook thesiscoördinator en -begeleider binnen de master Klinische Neuropsychologie. Ze is tevens betrokken bij andere onderwijstaken binnen de afdeling Gezondheids-, Medische en Neuropsychologie. Bovendien neemt ze deel in de Masterevaluatiecommissie van de Master Opleidingscommissie (MOC).

Beurzen

• Faculteit der Sociale Wetenschappen