Universiteit Leiden

nl en

Anne Zwetsloot

Studieadviseur

Naam
A.J.A. Zwetsloot MA
Telefoon
+31 71 527 2727
E-mail
a.j.a.zwetsloot@hum.leidenuniv.nl

Anne Zwetsloot is studiecoördinator bij de bachelor Griekse en Latijnse taal en cultuur, de bachelor Engelse taal en cultuur, de master Classics and Ancient Civilizations en de master Media Studies.

Meer informatie over Anne Zwetsloot

Bij de studiecoördinator kan je terecht voor inlichtingen over de studie, studieadvies (BSA), aanpak van de studie, twijfels over of problemen met de studie of andere zaken betreffende de opleiding.

Neem gerust contact op als je vragen hebt. Dit kunnen vragen zijn over studieplanning, keuzemogelijkheden binnen het studieprogramma, extra uitdaging, studiemoeilijkheden en -twijfels of persoonlijke problemen.

Ik ben werkzaam voor de bachelor Griekse en Latijnse taal en cultuur, de bachelor Engelse taal en cultuur, de master Classics and Ancient Civilizations en de master Media Studies.

Contact

Je kunt mij benaderen via e-mail (stucogltc@hum.leidenuniv.nl of stuco-ba-english@hum.leidenuniv.nl of cac@hum.leidenuniv.nl  of stuco-ma-mediastudies@hum.leidenuniv.nl). Omdat de universiteit momenteel gesloten is, werk ik vanuit huis. Stuur mij een e-mail om een telefonische of videobelafspraak te maken.

Aanwezigheid

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en om de week op vrijdag.

Studieadviseur

  • Faculteit der Geesteswetenschappen
  • Onderwijs- en Studentzaken
  • Studieadvies en -coordinatie

Werkadres

Arsenaal
Arsenaalstraat 1
2311 CT Leiden
Kamernummer B.006

Contact

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.