Universiteit Leiden

nl en

Anke Klerkx

Afdelingshoofd Grant Development

Naam
Dr.ir. J.H.E.M. Klerkx
Telefoon
+31 71 527 2618
E-mail
j.h.e.m.klerkx@luris.nl

Anke Klerkx is Directeur Grant Development bij Luris, het Knowledge Exchange Office van de Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). U kunt haar tevens bereiken op haar mobiele nummer: +31-6-21689248.

Anke is contactpersoon voor de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen.

Kom langs bij Anke (of één van haar collega's) bij de inloopspreekuren van Luris in het Gorlaeus lab, kamer L106 (eerste verdieping), elke woensdag, donderdag en vrijdag van 11.00 tot 14.00.

Meer informatie over Anke Klerkx

Luris creëert en faciliteert verbindingen tussen Leidse wetenschappers en marktpartijen voor benutting van wetenschappelijke kennis.
 

Het Grant Development Team van expertisecentrum Luris voorziet onderzoekers van Universiteit Leiden van kernachtige en doelgerichte informatie en expertise over onderzoeksfinanciering en relevante (beleids)ontwikkelingen.

Via diverse media, trainingen en persoonlijk advies biedt het team  informatie over subsidiemogelijkheden, kennis over beleid en politieke achtergronden, de ontwikkeling van nieuwe financieringsinstrumenten, het evalueren van onderzoeksaanvragen, best practices in het schrijven van onderzoeksaanvragen en ter zake doende voorwaarden (zoals datamanagement en ethiek). Om dit voor elkaar te krijgen, werkt het team nauw samen met andere afdelingen teneinde andere relevante expertise binnen Universiteit Leiden te ontsluiten.

Het Grant Development team:

  • Informeert onderzoekers en ondersteuners van Universiteit Leiden over onderzoeksfinancieringsmogelijkheden, indieningsprocessen en -ontwikkelingen,
  • Organiseert workshops en trainingen over het verkrijgen van onderzoekfinanciering,
  • Geeft een-op-een-advies over de match tussen de subsidie, de onderzoeker en de onderzoeksideeën,
  • Evalueert onderzoeksaanvragen en coacht onderzoekers bij complexe projecten (waarbij meerdere stakeholders betrokken zijn) tijdens het proces van het vormgeven van de aanvraag,
  • Geeft advies over financieringsstrategieën en verwante ontwikkelingen.

Het team stuurt geregeld een nieuwsbrief uit, en voorziet onderzoekers en ondersteuners van informatie via de Luris Internal Research Funding Portal.

Voor vragen of meer informatie kunt u ook contact opnemen met het Grant Development team.

Afdelingshoofd Grant Development

  • LURIS
  • Research Development

Werkadres

PLNT
Langegracht 70
2312NV Leiden
Kamernummer A 1.31

Contact

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie