Logo Universiteit Leiden.

nl en

Professionele ontwikkeling

Bij LLInC bieden wij vele verschillende soorten trainingen en coaching aan.

Elk jaar volgen honderden docenten een van onze trainingen (zoals de BKO-certificaatcursussen). Ook komen faculteiten en afdelingen bij ons voor teamcoaching.

Daarnaast bieden wij workshops aan die aantrekkelijk zijn voor professionals werkzaam in verschillende sectoren. Onze workshops over Design Thinking en de Language of Learning zijn twee voorbeelden.

  • Design Thinking - Werk samen binnen uw organisatie om nieuwe oplossingen te bedenken. Ontwikkel oplossingen die echt problemen aanpakken, neem een holistisch perspectief en zorg ervoor dat u blijft denken vanuit het perspectief van de gebruiker. Aan het einde van deze cursus kunt u een Design Thinking workshop van 3 uur hosten en bijwonen om te (co-)ontwerpen en te faciliteren en collega's te inspireren om hen te helpen bij hun innovatieprojecten en nieuwe waardeproposities voor uw organisatie te ontwikkelen.
  • Learning Experience Design - In uw werk komt u waarschijnlijk veel situaties tegen waarin u leert of waar u anderen wilt laten leren van u. Zoals het delen van uw expertise als consultant, werken aan naleving van privacy kwesties of het geven van workshops? Maar hoe ontwerpt u leerervaringen die echt impact hebben? In deze workshop krijgt u inzicht in de taal van het leren en bouwt u stap voor stap aan een leerervaring. U zult vertrekken met de kennis om boeiende leerervaringen te ontwerpen voor elke situatie.

Lees meer over de mogelijkheden op onze pagina Training en Coaching, of stuur een e-mail naar hello@llinc.leidenuniv.nl voor meer informatie.

Ondersteuning van de onderwijsvisie van de Universiteit Leiden

Al ons werk helpt de Universiteit Leiden en haar faculteiten bij het implementeren van de onderwijsvisie van de universiteit over lesgeven en leren.

Deze website maakt gebruik van cookies.