Universiteit Leiden

nl en

Nascholing

Maatwerk en consultancy

Heeft u als bestuurder of schoolleider een probleem op uw school en wilt u graag dat er deskundig meegedacht wordt over een passende oplossing? Dan bent u bij ICLON nascholing bij het juiste adres. Wij gaan met zorg om met uw vertrouwelijke informatie en leveren maatwerk.

  • Misschien wilt u een deskundige analyse van uw vraagstuk met een helder advies?
  • Vraagt u zich ook wel eens af wat volgens wetenschappelijk onderzoek eigenlijk de beste aanpak voor een onderwijsuitdaging is?
  • Misschien ziet u overladen leraren op school die steeds minder overzicht hebben op vragen als: wat moet ik of mijn sectie écht doceren in mijn schoolvak en wat mogen ik en mijn sectie ook gewoon schrappen om er een andere invulling aan te geven?
  • Misschien dacht u eerder aan een training voor uw personeel?

Het is allemaal mogelijk.

Nadat u een mail aan ons heeft gestuurd met uw vragen of behoeftes, neemt prof.dr. Fred Janssen en/of  Jacqueline Hoornweg contact met u op om vervolgstappen te bespreken. We bespreken een aanpak die past bij uw school zorgvuldig met u en doen u daarna een heldere offerte. Vervolgens is het aan u of het ICLON samen met u in uw school aan de slag gaat.

Het ICLON werkt graag samen met uw school. Wij hebben veel kennis over onderwijs en plezier ín onderwijs!

Voor meer informatie kunt u mailen naar nascholing@iclon.leidenuniv.nl  

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.